ELNASPARRAA

PARICOACHING

 

  

 

PARISUHTEEN KEVÄTHUOLTO 

Maaliskuussa 2020, Helsinki

 

Neljän kerran tiiviskurssilla pariskunnat pysähtyvät parisuhteen ydinkysymysten äärelle. Toiminnallisten menetelmien ja eri teemojen kautta ohjaajat auttavat pareja pysähtymään oman uniikin suhteensa äärelle ja ottamaan kasvun askelia. Ohjausmenetelminä käytetään ryhmäcoachingia, vertaisohjausta sekä lyhyitä informatiivisia alustuksia.  

Coachingillat (klo 18-20.15)

  

Torstai 5.3 . Minä parisuhteessa
Keskiviikko 11.3  Oikeat vaikeat tunteet
Torstai 19.3.  Kohtaamiset: vuorovaikutus ja tunneyhteys
Keskiviikko 25.3  Ketä on ”me” 

Kurssi toteutetaan Helsingissä osoitteessa Annankatu 29 A, 00100 Helsinki. 

 

Kurssin hinta on 395e / pari (sis. alv 24%). Ryhmään mahtuu mukaan maksimissaan 6 paria. Maksamalla varausmaksun, 50 €, varmistat pääsynne ryhmään. Varausmaksu hyvitetään kurssin hinnasta.  

Kurssin ohjaajina Sanna Puhakka (KM, paricoach, uusperheneuvoja) ja Taru Meritie (Ihminen tavattavissa -terapeutti ja uusperheneuvoja) 

 

 

 

PARICOACHING

Pysyäkseen vihreänä, parisuhde tarvitsee energiaa ja huolenpitoa. Siksi joidenkin suhde on vihreämpi kuin toisten. Jokainen osaa rakastua, mutta harvempi osaa rakastaa kestävästi. Siksi lähes puolet liitosta päätyy eroon. Hyvä parisuhde on valtava energian ja onnellisuuden lähde elämässä ja sen saadakseen voi tehdä paljon – haluatko?

UUSPERHEVALMENNUS

Oletko toisella kierroksella ja haluat onnistua tällä kertaa? Uusperheessä elämä ei ole aina niin helppoa, miltä se alussa vaikuttaa. Perhe-elämää helpottaa paljon, kun ymmärtää normaalit uusperheellisen vaikeudet ja saa tukea niiden selättämiseen.   

OMAJOHTAMISEN SPARRAUS

ONNISTUNEEMPIA OPISKELUPOLKUJA JA TYÖURIA. Tunnistatko luontaisen tyylisi, toimintatapasi, vahvuutesi? Mistä tiedät, olenko itselleni istuvimmassa työssä? Ota selvää, mikä ala on sinulle luontaisin tai miten voisit käyttää vahvuuksiasi parhaiten työssäsi.