SATAMASAARI OY:N COUPLECOACH-SOVELLUKSEN OSTO JA PERUUTUSEHDOT

 

 

1.1 Sopimuksen syntyminen ja palvelun ostaminen

Kun Asiakas painaa Couple Coach ”Tilaa” -painiketta ja valitsee sen jälkeen joko 3 kk:n tai 6 kk:n tilauksen. Sen jälkeen painaa ”vahvista tilaus” -painiketta, hyväksyy samalla palvelun ehdot ja hän sitoutuu maksamaan kyseisen maksullisen palvelun hinnan sovelluskauppaan ilmoittamalla maksukortillaan.

Asiakkaan maksaessa pankki- tai luottokortilla, sallimalla veloituksen kortilta samalla hän sitoutuu noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja. Kaikkien asiakkaan rekisteröinnin yhteydessä antamien tietojen tulee pitää paikkaansa, eikä niistä saa puuttua olennaisia tietoja. Asiakkaalla on velvollisuus pitää tällaiset tiedot aina ajan tasalla ja päivittää ne tarvittaessa.

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron (jos kyseessä on tuote, josta arvonlisäveroa on maksettava), sekä muut soveltuvat verot ja maksut.

Tarjolla olevat maksuvaihtoehdot on kerrottu CoupleCoach:n elnasparraa.fi:n verkkosivuilla.

Sopimus on voimassa joko määräajan tai kunnes asiakas tai palveluntarjoaja irtisanoo sen. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden irtisanoa tämän sopimuksen ja sulkea asiakkaan -tilin koska tahansa, jos asiakas käyttää tai hänen epäillään käyttävän palvelua väärin. Jos palveluntarjoaja irtisanoo tämän sopimuksen tai sulkee asiakkaan -tilin jostakin muusta kuin tässä kohdassa mainituista syistä, palveluntarjoaja ei ole vastuussa siitä asiakkaalle eikä velvollinen korvaamaan tälle tämän mahdollisesti maksamia maksuja.

1.2 Hinnoittelu

Palveluntarjoaja on aika ajoin oikeus muuttaa maksullisten palveluidensa hintoja. Hintamuutokset astuvat voimaan käynnissä olevan maksu- / sopimuskauden päätyttyä (eli sen kauden päätyttyä, josta asiakas on jo maksanut). Kaikista hintamuutoksista ilmoitetaan asiakkaalle.

Jos asiakas ei suostu palvelun hintamuutoksiin, hänellä on oikeus irtisanoa palvelun tilaus maksukauden päättymiseen. Asiakkaan katsotaan hyväksyneen uuden hinnan, jos asiakas jatkaa maksullisen CoupleCoach-Palvelun käyttöä saatuaan tiedon hintamuutoksista esim. uuden kauden maksamisvaiheessa.

1.3 Peruutusehdot

Peruutusehdot CoupleCoach-palvelussa

 

Lähtökohtaisesti CoupleCoach tai ohjelmakaupasta tehdyissä ostoissa ei ole peruutusoikeutta, koska kyseessä on digitaalinen tuote, jonka asiakas saa kokonaisuudessaan välittömästi käyttöönsä ja palvelu on määräaikainen palvelu (3kk tai 6kk). CoupleCoach on kuitenkin aina valmis keskustelemaan mikäli peruutukselle on hyvä syy. Näissä tilanteissa tulee asiakkaan olla yhteydessä CoupleCoach:n asiakaspalveluun viimeistään 5 päivän sisällä ostosta.