ELNASPARRAA

Palvelut

 

 

 

PALVELUT

 

PARICOACHING

Pysyäkseen vihreänä, parisuhde tarvitsee energiaa ja huolenpitoa. Siksi joidenkin suhde on vihreämpi kuin toisten. Jokainen osaa rakastua, mutta harvempi osaa rakastaa kestävästi. Siksi lähes puolet liitosta päätyy eroon. Hyvä parisuhde on valtava energian ja onnellisuuden lähde elämässä ja sen saadakseen voi tehdä paljon – haluatko?

UUSPERHEVALMENNUS

Oletko toisella kierroksella ja haluat onnistua tällä kertaa? Uusperheessä elämä ei ole aina niin helppoa, miltä se alussa vaikuttaa. Perhe-elämää helpottaa paljon, kun ymmärtää normaalit uusperheellisen vaikeudet ja saa tukea niiden selättämiseen.   

OMAJOHTAMISEN SPARRAUS

ONNISTUNEEMPIA OPISKELUPOLKUJA JA TYÖURIA. Tunnistatko luontaisen tyylisi, toimintatapasi, vahvuutesi? Mistä tiedät, olenko itselleni istuvimmassa työssä? Ota selvää, mikä ala on sinulle luontaisin tai miten voisit käyttää vahvuuksiasi parhaiten työssäsi.

LATAA COUPLECOACH-SOVELLUS

Laaja parisuhdetaitojen omaehtoiseen oppimiseen kehitetty sovellus, joka tukee sessioiden vaikuttavuutta mainiosti: se mahdollistaa parisuhteen vaalimisen arjessa oman tarpeen mukaan ja mahdollistaa uusien taitojen oppimista. Sen kautta nousseita asioita voidaan myös työstää sessioissa lisää. MALTATHAN  ODOTTAA MUUTAMAN VIIKON:  SOVELLUS VALMISTUU PIAKKOIN!