ELNASPARRAA

PARICOACHING

 

 

PARICOACHING 

Pysyäkseen vihreänä, parisuhde tarvitsee energiaa ja huolenpitoa. Siksi joidenkin suhde on vihreämpi kuin toisten. Jokainen osaa rakastua, mutta harvempi osaa rakastaa kestävästi. Tämä on yleensä syynä siihen, että lähes puolet liitoista päätyy eroon. Hyvä parisuhde on valtava energian ja onnellisuuden lähde elämässä ja sen saadakseen voi tehdä paljon – tahdotko sinä?   

 Suhde elää elämänvaiheiden mukana eikä sen ole tarkoituskaan olla tasaharmaa juttu. Kuten elämässä muutenkin, suhteella on nousunsa ja laskunsa. Olennaista on, miten me osaamme toimia näissä vaiheissa: totummeko pitämään hyviä vaiheita itsestäänselvyyksinä ja huonoja vaiheita syynä elämän kurjuuteen, josta pakeneminen pois tuntuu helpoimmalta ratkaisulta. Tutkimusten mukaan parisuhteen kriisien taustalta löytyvät yleensä kumppanien omat vaikeudet, stressit ja elämän muut haasteet, jotka heijastuvat lähimpään suhteeseen. Siksi suhteen tärkein korjaaja olet Sinä Itse. 

Parisuhde tarvitsee arvostusta, päivitystä, huoltoa ja välillä sparrausta virkistyäkseen. Päivittäistä hoitoa, tavalla tai toisella. Paricoachingin tavoitteena on treenata näitä rakkaustaitoja ja ennaltaehkäistä kriisejä sekä hioa tätä tärkeää, mutta vaikeaa suhdetta loistoonsa. Estää turhia eroja ja turhaa kärsimystä. Hyvääkin suhdetta voi uudistaa vielä upeammalle tasolle.

Paricoachingin ideana on:     

  • lisätä parin tietoisuutta tilanteestaan, pysähdyttää ajattelemaan suhdetta aidosti
  • lisätä kumppanien itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja suhteessa
  • auttaa ymmärtämään suhteen dynamiikkaa
  • poistaa turhia ajattelun esteitä ja uskomuksia suhteessa elämisestä
  • sparrata oivaltamaan suhteen uusia mahdollisuuksia, ratkaisuja ja tavoitteita 
      

Paricoaching-palvelut  

  • Yksilö/parisessio 90 min: 159e
  • 3 sessiota:  450e
  • 6 sessiota: 870e

(hinnat sisältävät alv:n 24%)  

Couple Coach- app: laajaparisuhdetaitojen omaehtoiseen oppimiseen kehitetty sovellus, joka tukee sessioiden vaikuttavuutta mainiosti: se mahdollistaa parisuhteen vaalimisen arjessa oman tarpeen mukaan ja mahdollistaa uusien taitojen oppimista. Sen kautta nousseita asioita voidaan myös työstää sessioissa lisää.  

Sessiot osoitteessa: Annankatu  29 A, 00100 Helsinki

 

 

PARICOACHING

Pysyäkseen vihreänä, parisuhde tarvitsee energiaa ja huolenpitoa. Siksi joidenkin suhde on vihreämpi kuin toisten. Jokainen osaa rakastua, mutta harvempi osaa rakastaa kestävästi. Siksi lähes puolet liitosta päätyy eroon. Hyvä parisuhde on valtava energian ja onnellisuuden lähde elämässä ja sen saadakseen voi tehdä paljon – haluatko?

UUSPERHEVALMENNUS

Oletko toisella kierroksella ja haluat onnistua tällä kertaa? Uusperheessä elämä ei ole aina niin helppoa, miltä se alussa vaikuttaa. Perhe-elämää helpottaa paljon, kun ymmärtää normaalit uusperheellisen vaikeudet ja saa tukea niiden selättämiseen.   

OMAJOHTAMISEN SPARRAUS

ONNISTUNEEMPIA OPISKELUPOLKUJA JA TYÖURIA. Tunnistatko luontaisen tyylisi, toimintatapasi, vahvuutesi? Mistä tiedät, olenko itselleni istuvimmassa työssä? Ota selvää, mikä ala on sinulle luontaisin tai miten voisit käyttää vahvuuksiasi parhaiten työssäsi.