ELNASPARRAA

UUSPERHEVALMENNUS

UUSPERHE-VALMENNUS

Oletko toisella kierroksella ja haluat onnistua tällä kertaa? Uusperheessä elämä ei ole aina niin helppoa, miltä se alussa vaikuttaa. Kun alkuvaiheen innostuksen jälkeen perheessä alkaa näkyä yllättäviä vaikeuksia, vanhempia helpottaa paljon, kun ymmärtää niiden taustoja ja saa tukea niiden selättämiseen. Uusperheneuvonnan tavoitteena on ymmärtää uusperheen elämää ja haasteita paremmin sekä saada konkreettisia menetelmiä perheen ja parisuhteen hyvinvoinnin tueksi.

PALVELUT UUSPAREILLE:  

Yksilösparraus 60 min           120,00e
Parisparraus 90 min              159,00e  

Vertaisryhmät: 

  • Kuinka onnistumme?:
    6 session sarja neljälle uusparille             480e/ pari 
  • Äitinä uusperheessä:
    6 session prosessi 6-8 bio/bonusäidille   260e/ hlö 

Info-illat: 

Valmennukselliset 2 tunnin info-illat uusperheille tärkeistä teemoista: miten uusperhe kehittyy, elämä exien ja nyxien kanssa, uusperheiden lasten haasteet, parisuhde uusperheessä jne. 

Sessiot osoitteessa: Annanakatu 29 A, 00100 Helsinki

 

( Hinnat sisältävät alv:n 24%)

 

PARICOACHING

Pysyäkseen vihreänä, parisuhde tarvitsee energiaa ja huolenpitoa. Siksi joidenkin suhde on vihreämpi kuin toisten. Jokainen osaa rakastua, mutta harvempi osaa rakastaa kestävästi. Siksi lähes puolet liitosta päätyy eroon. Hyvä parisuhde on valtava energian ja onnellisuuden lähde elämässä ja sen saadakseen voi tehdä paljon – haluatko?

UUSPERHEVALMENNUS

Oletko toisella kierroksella ja haluat onnistua tällä kertaa? Uusperheessä elämä ei ole aina niin helppoa, miltä se alussa vaikuttaa. Perhe-elämää helpottaa paljon, kun ymmärtää normaalit uusperheellisen vaikeudet ja saa tukea niiden selättämiseen.   

OMAJOHTAMISEN SPARRAUS

ONNISTUNEEMPIA OPISKELUPOLKUJA JA TYÖURIA. Tunnistatko luontaisen tyylisi, toimintatapasi, vahvuutesi? Mistä tiedät, olenko itselleni istuvimmassa työssä? Ota selvää, mikä ala on sinulle luontaisin tai miten voisit käyttää vahvuuksiasi parhaiten työssäsi.