COUPLECOACH-SOVELLUS

 

COUPLECOACH-SOVELLUS     

CoupleCoach –app on laaja parisuhdetaitojen omaehtoiseen oppimiseen kehitetty sovellus, joka tukee coaching-sessioiden vaikuttavuutta. Se mahdollistaa parisuhteen vaalimisen arjessa omien tarpeiden mukaisesti ja mahdollistaa uusien taitojen oppimista. Sen kautta nousseita asioita voidaan työstää parin kanssa lisää myös sessioissa.

 

Sovellus sparraa pareja huolehtimaan rakkaussuhteestaan arjenkin keskellä. Pareilla on tapana turvautua terapeuttien ja teorioiden apuun vasta silloin, kun asiat alkavat mennä huonosti tai ovat jo huonossa jamassa. Tämän sovelluksen käyttö perustuu siihen ajatukseen, että pahimmat myrskyt ja vauriot voidaan ohittaa vielä siinä vaiheessa, kun aurinko paistaa tai kun pilvet ovat vasta kerääntymässä taivaalle.                     

Parisuhdetta voi parantaa yksinkin – keskittymällä oman ajatteluun ja tekoihin. Parhaan hyödyn sovelluksesta saa kuitenkin käyttämällä sitä yhdessä kumppanin kanssa, jakamalla omia pohdintoja toisen kanssa, keskustelemalla ja sopimalla uusista jutuista. Sovellus koostuu yhdeksästä eri teemapaketista, jotka on jaettu arjessa helposti suoritettaviin sessioihin. ”Normikäytössä” ideana on, että pari työstää ensin 3 ensimmäistä peruspakettia ja siirtyy sitten valinnaisten pakettien pariin. Sessioita kannattaa tehdä max.  2-3 viikossa, koska tehtäviin liittyvät pohdinnat tarvitsevat sulatteluaikaa. Sessioiden tehtävät perustuvat vankkaan asiantuntijatietoon ja tehtävät on jaettu neljään eri ryhmään:  

  1. valintatehtävät: näiden kautta pohdit itseksesi omia näkemyksiä ko. teemasta, vastaukset koostuvat yhteenvedoiksi.
  2. pohdinta- ja keskustelutehtävät: pohdit itseksi & yhdessä keskeisiä oivalluksia ko. teemasta, tavoitteena jakaa asioita toisillenne.
  3. fiilis- ja aarrekarttatehtävät: näissä tunnistatte tunteita yhdessä ja visioitte tulevaisuutta.
  4. lahjatehtävä: voit antaa kumppanillesi lahjoja, jotka parantavat kemiaa välillänne, lisäävät hyvää fiilistä ja luovat ehkä myös uusia tapoja suhteessanne.   

Osto- ja peruutusehdot
Käyttöehdot
Tietosuojarekisteri

 

 

 

 

LATAA COUPLECOACH

PARICOACHING

Pysyäkseen vihreänä, parisuhde tarvitsee energiaa ja huolenpitoa. Siksi joidenkin suhde on vihreämpi kuin toisten. Jokainen osaa rakastua, mutta harvempi osaa rakastaa kestävästi. Siksi lähes puolet liitosta päätyy eroon. Hyvä parisuhde on valtava energian ja onnellisuuden lähde elämässä ja sen saadakseen voi tehdä paljon – haluatko?

UUSPERHEVALMENNUS

Oletko toisella kierroksella ja haluat onnistua tällä kertaa? Uusperheessä elämä ei ole aina niin helppoa, miltä se alussa vaikuttaa. Perhe-elämää helpottaa paljon, kun ymmärtää normaalit uusperheellisen vaikeudet ja saa tukea niiden selättämiseen.   

OMAJOHTAMISEN SPARRAUS

ONNISTUNEEMPIA OPISKELUPOLKUJA JA TYÖURIA. Tunnistatko luontaisen tyylisi, toimintatapasi, vahvuutesi? Mistä tiedät, olenko itselleni istuvimmassa työssä? Ota selvää, mikä ala on sinulle luontaisin tai miten voisit käyttää vahvuuksiasi parhaiten työssäsi.