ELNASPARRAA

OMAJOHTAMISEN SPARRAUS

 

OMAJOHTAMISEN SPARRAUS

 

ONNISTUNEEMPIA OPISKELUPOLKUJA JA TYÖURIA 

Tunnistatko luontaisen tyylisi, toimintatapasi, vahvuutesi? Mistä tiedät, oletko itselleni istuvimmassa työssä? Tämä ratkaisee pitkälti sen, oletko tyytyväinen opiskelupaikan valintaasi, ammattiisi tai nykyiseen työhösi. Ota selvää,  mikä ala on sinulle luontaisin tai miten voisit käyttää vahvuuksiasi parhaiten hyväksesi. 

Omien taipumusten ymmärtäminen mahdollistaa vahvemman itseohjautuvuus niin työssä kuin yksityiselämässäkin. Kun maailma muuttuu voimakkaasti, se haastaa vahvasti työtä ja koko elämää. Tällöin korostuu ihmisen eheys ja itsetuntemus, oma-aloitteisuus ja työn merkitys. Itseohjautuvuu on tämän ajan keskeisin kansalaistaito, jota tarvitaan niin työssä, yksityiselämässä kuin perheessäkin.  

 Omajohtaminen on itsensä laajaa tuntemista, itseluottamusta, psyykkisiä työ- ja arkitaitoja sekä älykästä työskentelyä. Taitava omajohtaja tietää arvonsa, tavoitteensa ja vahvuutensa ja uskaltaa hyödyntää niitä. Hän elää rohkeasti kunnioittaen omia arvojaan, tekee valintoja, ei lannistu, vaan jopa motivoituu vaikeuksista. Hänellä on hyvät psyykkiset työ- ja arkitaidot. Ihme tyyppi, vielä nauttiikin elämästä ja osaa ottaa asiat rennosti! Hän ottaa vahvan vastuun elämästään, työstään ja onnellisuudestaan. Tärkeintä kaikista – hän osaa luoda viistaasti tasapainon työn ja yksityiselämän välille, mikä onkin perusta hyvälle elämälle. 

 

OMAJOHTAMISEN PALVELUT:

 

 Nuorelle: ”Oikealle alalle” –sparraus:  

ohjausta nuorelle, joka tarvitsee näkymää taipumuksiinsa ja keskustelua itselle sopivimmasta opiskelualasta ja työstä. Menetelmänä Luontaiset Taipumukset ™ –analyysi ja uracoaching. Tämä prosessi sisältää omien vahvuuksien analyysin, raportin tuloksista ja 2 coaching-sessiota (a´90 min), joissa tarkastellaan omia taipumuksia suhteessa työelämään ja luodaan tavoitteita kouluttautumiselle. Lisäksi sparraillaan omajohtamisen taitoja. Hinta 250 e ( sis alv 24%)

 

 Alanvaihtajalle: ”Mihin nyt?” sparraus:  

Oletko alanvaihtaja, työelämäsi risteyskohdassa ja pohdit itsellesi parasta suuntaa? Tässä vaiheessa kannattaa kirkastaa omat luontaiset vahvuudet ja sisäisen motivaation suunta. Tämä kahden session tavoitteellinen prosessi sisältää lisensoidun Luontaiset Taipumukset ™ -analyysin, kirjallisen raportin ja kaksi coaching-sessiota (a´90 min). Hinta 390e ( sis alv 24%).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARICOACHING

Pysyäkseen vihreänä, parisuhde tarvitsee energiaa ja huolenpitoa. Siksi joidenkin suhde on vihreämpi kuin toisten. Jokainen osaa rakastua, mutta harvempi osaa rakastaa kestävästi. Siksi lähes puolet liitosta päätyy eroon. Hyvä parisuhde on valtava energian ja onnellisuuden lähde elämässä ja sen saadakseen voi tehdä paljon – haluatko?

UUSPERHEVALMENNUS

Oletko toisella kierroksella ja haluat onnistua tällä kertaa? Uusperheessä elämä ei ole aina niin helppoa, miltä se alussa vaikuttaa. Perhe-elämää helpottaa paljon, kun ymmärtää normaalit uusperheellisen vaikeudet ja saa tukea niiden selättämiseen.   

OMAJOHTAMISEN SPARRAUS

ONNISTUNEEMPIA OPISKELUPOLKUJA JA TYÖURIA. Tunnistatko luontaisen tyylisi, toimintatapasi, vahvuutesi? Mistä tiedät, olenko itselleni istuvimmassa työssä? Ota selvää, mikä ala on sinulle luontaisin tai miten voisit käyttää vahvuuksiasi parhaiten työssäsi.